Duidelijke afspraken over uw onderneming.

Wanneer u een onderneming heeft, vergt dit in het geval van een scheiding extra aandacht in zowel praktische als fiscale zin. Zeker Scheiden heeft de juridische, financiële kennis en ervaring in huis om de scheiding zowel privé als zakelijk op correcte wijze te regelen.

Voor een ondernemer is een scheiding net zo vervelend als voor ieder ander mens.

Ondernemers hebben dezelfde emoties, rechten en plichten, zowel tijdens als na een scheidingsprocedure. Een eigen bedrijf brengt echter ook andere vraagstukken met zich mee.

Want van wie is de zaak eigenlijk? Wat is de waarde van de onderneming? Wie zet de onderneming voort? Krijgt de andere partner een deel van de onderneming of een vergoeding? Maar ook: hoe wordt het inkomen bepaald waarmee een behoefte- draagkrachtberekening gemaakt zal worden?

Op welke wijze is de onderneming onderdeel van de verdeling?
Dit hangt naast jullie onderlinge afspraken ook samen met de huwelijksvorm of het samenlevingscontract. De bemiddelaar van Zeker Scheiden beschikt over de kennis en ervaring die nodig is om jullie goed te begeleiden en duidelijkheid te scheppen. Zo worden de afspraken op de juiste wijze vastgelegd in de vereiste documenten. Dat geeft rust.

Maak een afspraak
Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Maak een afspraak of neem contact met ons op.