Wil en Nancy:

Beste Irene,

Wij willen jou vriendelijk bedanken voor de begeleiding van onze scheiding. Het is fijn als er in dit soort roerige tijden iemand is die het overzicht heeft/bewaart en je daarin begeleidt. Het feit dat je naast de zakelijke afhandeling, ook oog hebt voor de emoties die het teweeg brengt, en het initiatief voor het tijdspad bij de klant legt, hebben wij als zeer prettig ervaren.

 

 

Martijn & Anna:

Omdat wij nog goed konden praten, dachten we dat we onze scheiding best zelf konden regelen. Achteraf zijn we blij dat we toch de stap hebben gezet om Zeker Scheiden in te schakelen. Er blijkt veel meer te komen kijken bij het goed regelen van een scheiding en daar heeft Irene, onze bemiddelaar, ons zeer kundig doorheen 'geloodst'.

 

 

Gedeelde ervaringen:

Prettige samenwerking, de mediator was er voor ons allebei evenveel. Onze mediator dacht met ons mee op de momenten dat wij geen oplossing wisten. Heel fijn dat de mediator ook juridisch kennis van zaken heeft, geeft een vertrouwd gevoel. De scheidingsbemiddelaar straalt rust uit en luistert echt. (S & W)

 

Na een slopende tijd met mijn inmiddels ex-partner, hebben we uiteindelijk gekozen voor Zeker Scheiden om via mediation de beëindiging van ons huwelijk te regelen. Oriëntatie bij een advocaat leverde een hoge kosteninschatting op en een lang gevecht waarop wij niet zaten te wachten en uiteindelijk ook slecht voor onze kinderen zou uitpakken. De mediator van Zeker Scheiden liet ruimte voor emotie, maar dwong ons ook om rationeel en zorgvuldig tot oplossingen te komen voor de zorg voor ons lieve kinderen, ons huis, en onze spaargelden. Zij schetste ons de mogelijkheden en bracht onze wederzijdse wensen in kaart. Dan kom je tot de conclusie dat je toch samen meer dezelfde wensen hebt, dan vanuit emotie de ander iets niet gunnen. De gezamenlijke regeling via de mediator gaf ook gelijk rust. Als je al kunt spreken van winnen of verliezen dan zijn er alleen winnaars dankzij dit traject en geen verliezers. Het voelt goed voor ons. Bedankt! (K & R)

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Maak een afspraak of neem contact met ons op.